- 2/3cup butter バター
- 2/3cup brown sugar 黒糖
- 2 eggs 卵
- 1 1/2 cups oats オート
- 1 1/2 cups flour 小麦粉
- 1 teaspoon baking soda ベーキングソーダ
- 1/2 teaspoon salt 塩
- 1 1/4 cups dries cranberries ドライクランベリー
- 2/3 cups white chocolate chips 白チョコチップ
- Cream butter and brown sugar together. Add eggs. バターと黒糖をよく混ぜ、卵をくわえる。
- Add oats, flour, baking soda, and salt. オート、小麦粉、ベーキングソーダ、塩を加える。
- Stir in cranberries and white chocolate chips. ドライクランベリーとチョコチップを混ぜいれる。
- Bake at 375F for 10 min. 175度くらいで10分前後焼く。 (レシピけっこう適当!)
It's been warm during the day in Seattle these days. I enjoy working in the garden in this weather. There are so many thins going on the garden right now! Every time I go out in the garden, I realize something new. Magnolia's buds are getting bigger everyday. When I cut back the Iris, there are new foliage underneath. Squirrels are running around. Deciduous Azalea's bud are swelling bigger and bigger! I record temperature everyday in several spots of the garden, and it's slowly rising! I am so happy to see these changes and feel the spring. Well, it's not spring yet, but it will be soon enough.
シアトルは日中暖かい日が続いてます。こんな陽気の中外で働くのが気持ちいいです。ガーデンでは今春に向けて日々変化が見られます。毎回ガーデンに出ると、なにかしら新しい発見がある!マグノリアの蕾が日に日に大きくなっていく。アイリスの葉を切ると、下には新葉が出ている。リスが走り回っている。落葉アザレアの蕾はだんだんと膨らんでる。私は毎日ガーデンのあちこちにある温度計を記録するのだけど、少しずつ気温が上がってきてる。こうやって変化を日々観察できて、春を感じられることは幸せ。いや、まだ春ではないけど、春はもうすぐそこ!
No comments:
Post a Comment